Modern mobil evler ; Dört mevsim doğayla iç içe...

Modsis Tiny House

'Dört mevsim doğayla iç içe'

Seyahat etmeyi seviyor, şehir karmaşasından uzakta doğayla iç içe olmayı mı hayal ediyorsunuz? Minimal yaşam felsefesi ışığında tasarlanan taşınabilir tiny house yapılarda geniş, konforlu ve tüm ihtiyaçlarınızın karşılanabileceği bir yaşam alanı yaratmaya ne dersiniz?

Modern mobil evler dünya çapında yaygınlaşmaya başlayan minik evlerin modern ve şık bir yorumu olarak karşınıza çıkıyor. Dinamik bir yaşamı benimseyen ve temel ihtiyaçların karşılandığı konforlu bir alanda güzel anılar biriktirmek isteyenlere adeta bir yuva sıcaklığı sunuyor. İçerisinde mutfak, banyo ihtiyaçlarınıza erişebileceğiniz, tam donanımlı tesisatı ile ev anlayışınızı kökten değiştirmeyi ve size unutulmaz deneyimler yaşatmayı hedefliyor.

Arsanızda, doğa içerisinde, yeşillikler içinde veya deniz kenarında konumlandırabileceğiniz size özel tiny house kurulum ve kullanım kolaylığı ile, uygun fiyatlarla teslim ediliyor. Farklı boyutlarda, dilerseniz özelleştirme imkanları ile opsiyonel özellikler ekleyebileceğiniz, modern mimari tasarımları ile göz alıcı tiny house yapılar iklim koşullarına karşı son derece dayanıklı ve uzun ömürlü. Ev konforunu yaşarken bir yandan doğa ile iç içe bir yaşam sürebilmeniz için alanı verimli kullanılmış ve tüm ihtiyaçlarınız düşünülmüş durumda.

Zeminde, tavanda, cephelerde yer alan farklı yapı ve içeriklerde izolasyonlar ile en sert hava koşullarında bile konforunuzu etkilemeyecek bir kullanım sunuyor. Sade ve şık dış görünümünün yanında göz alıcı iç dekoruyla bir yuva sıcaklığı yaratmayı başaran tiny house yerden ısıtma sistemi ile de pratik ve sağlıklı bir ısınma imkanı ile buluşturuyor. Parke kaplaması ve bu kaplamaya entegre çalışan yerden ısıtma sistemi ile homojen bir ısı dağılımı yakalamak ve ısı kaybını önlemek mümkün olacak.

Mobil evinizi dört mevsim konforla kullanabilmek için ,Tiny House satın alırken yalıtım türüne kesinlikle dikkat edilmelidir. Kışlık su tesisatı, sıcak su, tuvalet, buzdolabı, havalandırma,ısıtma sistemi hakkında bilgi alınmalıdır. Römork kasasının kaliteli işçilik ve malzeme ile yapıldığından emin olunmalıdır.

Açılabilir odası ve 36m2 kullanım alanıyla villa konforunda Modslide x large ile birlikte farklı model ve özelliklerde Modsis tiny house ürünlerini inceleyebilir, bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun olan yeni evinizi seçebilirsiniz. 

Yukarı

TEKLİF AL

İlgilendiğiniz ürün hakkında teklif almak için formu doldurup bize iletiniz.