Tiny house 'her türlü ihtiyaca yönelik konforlu çözümler Modsis'te '

Modsis Tiny House

'Her türlü ihtiyacınıza karşılık verebilecek, konforlu, dayanıklı ve geniş tiny house çözümü...'

Minimal yaşamı benimseyenler için daha küçük bir evde, daha az masraf ve çevre zararını en iyi şekilde azaltacak taşınabilir tiny house yapılar ideal seçenek olarak göz kırpıyor. Mikro ev olarak da bilinen tiny house şehirden uzak ama doğaya yakın bir yerde konumlanmak, doğayla iç içe bir yaşam alanı yaratmak isteyenleri birbirinden çekici özellikleri ve sunduğu konforlu yapı ile kucaklıyor.

Modern Tiny house yapılar her arsada yer alabilmektedir. Kiralık arsanızda, kendi imarlı-imarsız arsanızda konumlandırmanız mümkün. İçerisinde bir evde ihtiyaç duyabileceğiniz tüm donanımı taşıyan ve minimum yer kaplayan bu mini evler otel konforunu vadederken aynı zamanda zorlu hava şartlarına dayanıklı olduğundan çok uzun yıllar size ve ailenize bir yuva atmosferi sunabiliyor. Standartlara uygun biçimde üretilen çelik şasesi, tüm yüzeylere yayılan mineral yün izolasyonu, tüm yüzeylerde tyvek nefes alan su yalıtım kaplaması, kısmi kompozit dış cephe kaplaması, ahşap ve çam dış cephe kaplamaları, çatı kaplaması ve izolasyonu özellikleri geniş kullanım alanına sahip tiny house evinizi her koşul ve ihtiyaca uygun hale getiriyor.

Modsis Tiny House size sağlıklı ve konforlu bir ısınma da sunuyor. Yerden ısıtma sistemi ile birlikte zeminde yer alan izolasyon yapısı kış aylarında bulunduğunuz yer fark etmeksizin ev sıcaklığını yaşamanızı sağlıyor. İçerisi son derece modern duvar kağıtları ile bezeli tiny house, içinde güzel anılar biriktirmek için size hazır bir halde teslim ediliyor. Modsis tiny house farklı boyutlarda ve özelliklerde, tamamen size özel biçimde sunulabiliyor.

Estetik, modern ve göz alıcı bir mimari yaklaşımla tasarlanan ve üretilen tiny house fiyatları boyutları ve içerisinde tercih edeceğiniz özelliklere göre değişiyor. Kendinizi özgür ve özel hissetmek için ekonomik, minimal ve dinamik bir yaşam alanı için Modsis tiny house ürünlerine göz atabilirsiniz. Doğa içerisinde bir yaşam hayalinize yaklaşmak ve size özel bir ev konforuna ulaşmak için geniş kullanım alanına sahip Modsis tiny house ürünleri sizi mutlu edecek bir adım olacaktır.  

Yukarı

TEKLİF AL

İlgilendiğiniz ürün hakkında teklif almak için formu doldurup bize iletiniz.