Tiny house su ve elektrik tesisatı hakkında

Tiny House satın alırken  elektrik, yakıt, su,yalıtım vb. hakkında detaylı bilgi edinmeniz çok önemlidir. Bu konu, sabit evlere göre tekerlekli mobil evler için daha öncelikli olsa da, evinizi nasıl inşa ettiğiniz, su ve elektrik tesisatında kullanılan cihazlar, kullanım amacınız ve Tiny house kullanmayı- park etmeyi planladığınız yerler açısından ciddi öneme sahiptir.

Tekerlekli mobil evinizi her zaman su ve elektrik kaynaklarının mevcut olacağı bir yere konumlandıracağınızdan eminseniz, o zaman karavana benzer bağımsız bir ünite inşa etmenin bir yolu olacaktır. Bununla birlikte tiny house arazisi satın alma ve mobil evinizi daha sonra kalıcı bir yere konumlandırma düşünceniz varsa mobil evinizi kalıcı su kaynaklarından, şehir şebekesinden faydalanabileceğiniz bir alana kurmanız gerekmektedir.

Örneğin, su temini için su kuyusuna, su tankına veya başka bir su kaynağına bağlamanız gerekirse, mobil ev tasarımınız basınçlı tank ve ilgili ekipmanın kurulması için ihtiyaç duyulan alanı sağlamalıdır. Elektrik sisteminiz alçak gerilim armatürlerinden yararlanmalı ve gerekirse şebekeye veya kendi güneş - rüzgâr enerjisi sisteminize bağlanabilecek şekilde hazırlanmalıdır.

Yukarı

TEKLİF AL

İlgilendiğiniz ürün hakkında teklif almak için formu doldurup bize iletiniz.