Doğada zengin opsiyonlarıyla en konforlu tiny house’lar

Dünyanın birçok yerinde yaygın olarak kullanılmaya başlanan tiny house yapılar minimalist felsefe ile tasarlanarak kullanışlı ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor. Gezmeyi, hareket halinde olmayı, dinamik bir yaşam sürmeyi seven ve sadeliği benimseyen kişiler için istedikleri yere konumlandırabilecekleri
Modsistiny ev seçenekleri ihtiyaç duyulabilecek tüm olanaklarla donatılmış bir şekilde teslim ediliyor.

Farklı boyut ve temalarda hazırlanan taşınabilir tiny house evler temelde alanı en verimli biçimde kullanmaya odaklı tasarımlarla sunulmaktadır. Sert iklim koşullarına dahi dayanabilecek biçimde üretilmektedir. Tüm yüzeylerinde bulunan mineral yün izolasyonu, nefes alan su yalıtım kaplaması, kısmi kompozit dış cephe kaplaması, zemin izolasyonlar ve parke kaplaması özellikleri ile standart yapılardan farklı olarak çok daha uzun ömürlü bir kullanım sunmaktadır. Yerden ısıtma sistemi tiny house yapılarda hem sağlıklı ve konforlu hem de uygun maliyetli bir ısınma sunabilecektir. Mekanda homojen bir ısı dağılımı sağlanacak ve sıcaklık farkı gözlenmeyecektir. Klasik sistemlerdeki gibi tavanda ısı birikmesi söz konusu olmayacak, ısı kayıplarının önüne geçilebilecektir. Dolayısıyla mini evinizi konumlandıracağınız yer tamamen sizin özgürlüğünüze kalır. Dilerseniz arsanızda, dilerseniz yeşillikler içerisinde kullanabilir, doğayla iç içe bir yaşamı en uygun maliyetle edinebilirsiniz.

Etkileyici bir mimari yaklaşımın benimsendiği, son derece sade ve kullanışlı,açılabilir odalı seçenekleriyle  tiny house yapılar mutfak, banyo, tesisat ve elektrik bağlantıları kusursuz biçimde sunulacağından kullanıma hazır bir eviniz olacak. Dilerseniz opsiyonel özellikleri de ekletebileceğiniz modsis tiny evler tamamen size özelleştirilmiş olarak yeni yuvanız haline gelecek. 

Yukarı

TEKLİF AL

İlgilendiğiniz ürün hakkında teklif almak için formu doldurup bize iletiniz.