Şehrin karmaşasından uzakta eşşiz bir deneyim; tiny house yaşamı

Son dönemlerde ülkemizde ve dünyada sıkça tercih edilen tiny house yapıların benimsenmesinin sebepleri arasında özgürlük hissi vermesi, hayatı basitleştirmesi, sürdürülebilir olması ve ekonomik bir ev konforu yaşatması sayılabilir. Tüketimden uzak, minimal bir yaşam tercih eden, doğa ile iç içe olmayı seven ve dinamik hayatını konforla birleştirmek isteyenler için ideal bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.


Tiny House'un yanı sıra, bazen "Mikro Ev" ve "Küçük Ev" terimleri de kullanılmaktadır. Seyahat için çok uygun olanları daha da küçük, mobil bir konut birimidir, genişliği en fazla 2,5 metre boyutunda olmak zorundadır fakat genellikle etrafta dolaşmak için karavan mantığıyla hazırlanmazlar. Sabit olanları ise mobil evlerden daha büyüktür ve genellikle bir temel üzerine inşa edilir.

Kiralık arsalarda, imarlı-imarsız arsalarda, doğa içerisinde, kendinizi özgür ve mutlu hissedebileceğiniz herhangi bir yerde konumlandırabileceğiniz modern tiny house evler dört mevsim konaklamaya imkan sağlamaktadır. Fiziksel sınırları son derece verimli bir şekilde değerlendirilen Modsis tiny house yapılarda kullanışlı bir yaşam alanı yaratılmaya, bunun en modern ve şık halinin sunulmasına çalışılmıştır. Lokasyon bağımsız olması, evcil hayvan yetiştirmeye uygun olması, sade bir yaşam imkanı sunması en bilinen özellikleridir. Organik tarım ilgilileri uygun yerde konumlandırdıklarında keyifli deneyimler yaşayabilecektir.

Modsis tiny house, galvanize edilmiş çelik şasesi, tüm yüzeylerindeki mineral yün izolasyonu, tüm yüzeylerde nefes alan su yalıtım kaplaması, kompozit dış cephe kaplaması, dış cephede kısmi ahşap kaplamaları ile güzel görünümünün yanında son derece dayanıklı ve uzun ömürlü bir yaşam sürmenizi sağlar. Mutfak, banyo ihtiyaçları her detayıyla düşünülmüştür. Opsiyonel özellikleri değerlendirip eklemeyi tercih edebileceğiniz yapılar tesisatı kurulu bir şekilde teslim edilmektedir. Yerden ısıtma sistemi ile homojen bir ısınma sunmakta, sağlıklı bir ısınma ile ev konforunuzu aratmamaktadır. Size yuva sıcaklığı sunan zemin izolasyonu ve parke kaplaması tiny house yerden ısıtma ile birleştiğinde tüm ihtiyaçlarınız tamamlanmış olmaktadır. 

Yukarı

TEKLİF AL

İlgilendiğiniz ürün hakkında teklif almak için formu doldurup bize iletiniz.