Tiny House 'İster ev ister ofis sizin için yeni bir dünya'

Tiny House 'İster ev ister ofis sizin için yeni bir dünya'

Keyifli anlarınızda aradığınız yuva sıcaklığını istediğiniz konumda arsanızda bulundurmanıza olanak sunan mobil tiny house evler, doğayla bütünleşmenizi daha anlamlı kılacak. Modüler yapıda, modern görünümlü ve oldukça kullanışlı Modsis Large tiny house tam donanımlı biçimde size hazır bir yaşam sunuyor. Tüm yüzeylerinde yer alan mineral yün izolasyonu ile ısı yalıtımı sağlarken, nefes alan su yalıtımı kaplaması ile de sizi uzun ömürlü bir yuva ile buluşturuyor. Dış cephede kaliteli kaplaması onu benzerlerinden üstün kılıyor.

Geleneksel tiny house yapılardan çok öte bir kullanım alanına sahip Modsis tiny house sizin için otel konforu ile ev sıcaklığını bir araya getiriyor. Mutfak dolapları, banyo dolabı, duş sistemleri, termosifon bağlantısı, elektrik altyapısı, gömme rezervuar, beyaz eşya, mobilya, uydu sistemi gibi bir yaşam alanında ihtiyaç duyulabilecek her şey bir arada bulunuyor. Dilerseniz arsanızda, dilerseniz deniz kenarında veya yeşillikler içerisinde konumlandırabileceğiniz eviniz birbirinden güzel anıya eşlik ederken konforunuzdan ödün vermenize gerek kalmayacak.

Modsis tiny house ile birlikte dilerseniz birçok lüks opsiyonu da değerlendirebilirsiniz. Son derece modern tiny house estetik tasarımı ile de göz kamaştırıyor. Duvar kağıdı ile kaplı duvar yüzeyleri ile sade ve şık bir alana sahip olmak, modüler tiny house ile minimal bir yaşamı daha anlamlı kılmak için Modsis tiny house ürünlerini inceleyebilirsiniz. Farklı boyutlar ve özelliklere sahip çok sayıda üründen sizin için en uygun olan yuvayı satın alabilirsiniz. 

Yukarı

TEKLİF AL

İlgilendiğiniz ürün hakkında teklif almak için formu doldurup bize iletiniz.